Kwaliteit eerst, Reputatie eerst, Eerlijkheid, Klant eerst.

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Productende pomp van de dunne modderoverdracht

250ZGB hoog rendement en Hoge Centrifugaal de Dunne modderpomp van de Stroom Industriële Pomp

Certificaten
Van goede kwaliteit  dunne modderpomp voor verkoop
Van goede kwaliteit  dunne modderpomp voor verkoop
Klantenoverzichten
Wij gebruiken dunne modderpomp en delen van dit bedrijf sinds 2009, en wij hebben zeer goede samenwerking voor hoogte - kwaliteit van producten en de uitstekende naverkoopdienst

—— Manju

Wij zijn in suiker makend de industrie en wij gebruiken shizamerk 3/2 grootte en 4/3 pomp van de grootte rubbervoering, en dit is onze eerste keer om deze vriendelijke pomp te gebruiken om onze suikerdunne modder over te brengen, en toont goede prestaties en duurzaam gebruik. goed!!

—— Mandy

Ik ben online Chatten Nu

250ZGB hoog rendement en Hoge Centrifugaal de Dunne modderpomp van de Stroom Industriële Pomp

China 250ZGB hoog rendement en Hoge Centrifugaal de Dunne modderpomp van de Stroom Industriële Pomp leverancier
250ZGB hoog rendement en Hoge Centrifugaal de Dunne modderpomp van de Stroom Industriële Pomp leverancier 250ZGB hoog rendement en Hoge Centrifugaal de Dunne modderpomp van de Stroom Industriële Pomp leverancier 250ZGB hoog rendement en Hoge Centrifugaal de Dunne modderpomp van de Stroom Industriële Pomp leverancier 250ZGB hoog rendement en Hoge Centrifugaal de Dunne modderpomp van de Stroom Industriële Pomp leverancier

Grote Afbeelding :  250ZGB hoog rendement en Hoge Centrifugaal de Dunne modderpomp van de Stroom Industriële Pomp

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: SHIZA
Certificering: ISO
Modelnummer: 250ZGB

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: based on quantity
Verpakking Details: Houten kist
Levertijd: 15 dagen
Levering vermogen: 200sets maandelijks
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Chrome-Legering A05 Afzetdia.: 250mm
Inhamdia.: 300 mm Waaier: 5 Gesloten vinnen
Toepassing: Mijn, minerale verwerking, chemische Elektriciteit, spanning: 380V
Brandstof: Elektrische diesel, Theorie: Centrifugaalpomp
Hoog licht:

het rubber voerde centrifugaalpompen

,

middelpuntvliedende krachtpomp

250ZGB hoog rendement en Hoge Centrifugaal de Dunne modderpomp van de Stroom Industriële Pomp

Hoofdinleiding:

Het 250ZGB-Hoge rendement en de Hoge Stroom Industriële Pomp behoren tot de pomp van de de reeksdunne modder van ZGB (P). Het is horizontaal, in één stadium, enig-zuiging, cantilever, dubbel-SHELL, centrifugaaldunne modderpomp. De de dunne modderpompen van ZGB en ZGBP-van dezelfde diameter de te sterke intensiteitcomponenten zijn verwisselbaar en de externe dimensies zijn hetzelfde.


Het transmissiedeel van 250ZGB-Hoog rendement en Hoge Stroom Industriële Pomp keurt horizontale open de smeringssteun goed van de type dunne olie, en heeft twee reeksen interne en externe waterkoelingssystemen.


Het ontwerp van ZGB-Hoog rendement en Hoge Stroom Industriële Pompen moet hoofdzakelijk de ontwikkeling van stroom, metallurgie, steenkool en andere industrieën ontmoeten, en aan de kenmerken van van de asverwijdering en dunne modder vervoersvoorwaarden.


Gebaseerd bij decennia van ervaring in ontwerp en de vervaardiging van dunne modderpompen, hebben wij uitgebreid geavanceerde technologie en onderzoeksresultaten van huis en in het buitenland, geabsorbeerd en een nieuwe generatie van hoog-stroom, hoog-lift, meertrappige de dunne modderpompen van de reekszgb (p) reeks ontwikkeld.

Het 250ZGB-Hoge rendement en de Hoge Stroom Industriële Pomp hebben een brede prestatieswaaier, goed cavitatieprestaties en een hoog rendement. De meertrappige reekstechnologie kan worden gebruikt om vervoer over lange afstand te ontmoeten. De stroom-door componenten zijn beschikbaar in een verscheidenheid van metalen en voegen diepte toe. Met een verscheidenheid van snelheden en een verscheidenheid van varianten, opereert de pomp in de optimale industriële en mijnbouwomstandigheden. De lange levensduur en de hoge werkende efficiency kunnen aan een verscheidenheid van ruwe vervoerende voorwaarden voldoen.

Typebetekenis

250ZGB (P)

250-Lossingsdiameter (mm)

Z-Dunne modderpomp

G-Hoog Hoofd

B- Reekscode

250ZGB prestatiesgrafiek

Model

Snelheid

(r/min)

Capaciteit

(l/s)

Hoofd

(m)

Max.Eff.

(%)

NPSH

(m)

Schacht

Macht

(kW)

Drijvende kracht

Dia. (mm)

Pomp

Gewicht

(kg)

Afzet Dia/Inham

Dia (mm)

250ZGB 980 400.0-200.0 84.0-90.1 78.2-63.2 7.3-3.3 421.2-275.6 740 4500 250/300
740 302.0-151.0 47.9-51.4 78.2-63.2 4.2-1.9 181.4-118.7
980 378.4-189.2 75.2-80.6 78.2-63.2 7.1-3.0 356.7-233.2 700
740 285.7-142.9 42.9-46.0 78.2-63.2 4.0-1.7 153.7-100.5
980 348.6-131.6 63.8-68.5 78.2-63.2 5.5-2.5 278.8-137.9 645
740 263.2-99.4 36.4-39.1 78.2-63.2 3.1-1.4 120.1-59.4

Hoofd technische eigenschappen

Het gebruiken van CAD ontwerpmethode, uitstekende hydraulische prestaties, hoog rendement en lage slijtage;

De stroomweg is breed, zijn de anti-blocking prestaties goed, en de cavitatieprestaties zijn superieur;

De drijvende kracht en vullercombinatieverbinding en de mechanische verbinding worden gebruikt om geen lekkage van de dunne modder te verzekeren;

Het betrouwbaarheidsontwerp zorgt ervoor dat MTBF van de gehele machine zeer beter is;

Smeer het metrische lager met dunne olie, rationeel ervoor te zorgen ontwerp het smering en het koelen systeem om dat het lager

looppas bij lage temperatuur;

De veelvoudige stadia kunnen in reeks binnen de toelaatbare drukwaaier worden gebruikt, die een maximum werkdruk van MPa 3,6 toestaat.

ZGB-de structuureigenschappen van de dunne modderpomp


ZGB-de dunne modderpomp, behalve het pomp hoofddeel (met inbegrip van voor en achterpompomhulsel, volute omhulsel, voorzijde en achterhoedeplaten, drijvende kracht, enz.), de rest van de structuur is gelijkaardig, gebruikend dezelfde reeks transmissiedelen, pomp hoofddeel, het deel van de schachtverbinding en het transmissiedeel, respectievelijk, beschrijft zijn structurele kenmerken.


1. ZGB-het deel van de de schachtverbinding van de dunne modderpomp: de schachtverbinding heeft drie vormen, de hulpverbinding van de drijvende krachtschacht en de verbinding van de verpakkingsschacht, mechanische verbinding.


(1) mechanische verbinding: Voor de arbeidsvoorwaarde die niet geschikt voor de bovengenoemde twee schachtverbindingen is, wordt de mechanische verbinding goedgekeurd om het aantal behoud van het deel van de schachtverbinding te verminderen.

(2) inpakkende schachtverbinding: De de verbindingsstructuur van de verpakkingsschacht is eenvoudig, is het onderhoud geschikt, en het water van de schachtverbinding is nodig. Voor de arbeidsvoorwaarde die niet geschikt voor de schachtverbinding van de hulpdrijvende kracht en de arbeidsvoorwaarde om te pompen is, kan de verbinding van de verpakkingsschacht worden gebruikt.

(3) de verbinding van de sub-drijvende krachtschacht: De pomp in één stadium of de meertrappige reekspomp in het derde stadium wanneer de positieve druk van de pompinham niet meer dan 10% van de de drukwaarde is van de pompafzet, de hulpverbinding van de drijvende krachtschacht kan worden gebruikt, en de hulpverbinding van de drijvende krachtschacht heeft geen Verdund de dunne modder, is het het verzegelen effect etc. goed.


2, ZGB-de pomp hoofddeel van de dunne modderpomp: ZGB-de pomp van de reeksdunne modder is een dubbele pompshell structuur, namelijk het voorpompomhulsel, het achterpompomhulsel en met een vervangbaar te sterke intensiteitdeel (met inbegrip van drijvende kracht, volute, voorwacht, Achterhoede). De voor en achterpompomhulsels worden gemaakt van grijs gietijzer of kneedbaar ijzer volgens de werkdruk. Zij worden verticaal geopend en vastgebout. Het achterdiepompomhulsel heeft een einde en bouten met de steun wordt verbonden. De lossingshaven van de dunne modderpomp kan bij acht hoeken worden geïnstalleerd. De voor en achterdekking van de drijvende kracht is uitgerust met achterbladen om lekkage te verminderen en het pompleven en efficiency te verbeteren. De inhammen zijn allerhande van pompen horizontaal, en de pomp roteert met de wijzers van de klok mee zoals die van de transmissierichting wordt gezien.


3. Transmissiedeel: ZGB-de dunne modderpomp keurt dezelfde reeks transmissies, met inbegrip van steun en lagerassemblage goed. De pompschacht heeft grote diameter, goede starheid, korte cantilever, en niet buigen en zal onder strenge arbeidsvoorwaarden trillen. Het lager keurt enige rijkegel goed. Het rollager en het diepe groefkogellager kunnen worden gebruikt om de as en radiale lading van de pomp te weerstaan. Het lager is gesmeerd met dunne olie. Het dragende lichaam heeft eindkappen op beide einden verzegeld, die de dunne modder en ander vuil kunnen effectief verhinderen het lager in te gaan. ZGB-de dunne modder wordt de pomp voorzien van twee slangverbindingen in het dragende lichaam, dat aan de waterbron kan worden verbonden om de dragende kamer te koelen, zodat kan het onder hoge omgevingstemperatuur werken om de veilige exploitatie van het lager te verzekeren en heeft het hoog leven.

Structurele Tekening

250ZGB hoog rendement en Hoge Centrifugaal de Dunne modderpomp van de Stroom Industriële Pomp

Selectie & Prestatiesgrafiek

250ZGB hoog rendement en Hoge Centrifugaal de Dunne modderpomp van de Stroom Industriële Pomp

Contactgegevens
Shijiazhuang Shiza Pump Industry Co.,Ltd.

Tel.: 86-- 031180809622

Fax: 86--031168050656

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)