Kwaliteit eerst, Reputatie eerst, Eerlijkheid, Klant eerst.

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Shijiazhuang Shiza Pump Industry Co.,Ltd.

Certificaten
Van goede kwaliteit  dunne modderpomp voor verkoop
Van goede kwaliteit  dunne modderpomp voor verkoop
Klantenoverzichten
Wij gebruiken dunne modderpomp en delen van dit bedrijf sinds 2009, en wij hebben zeer goede samenwerking voor hoogte - kwaliteit van producten en de uitstekende naverkoopdienst

—— Manju

Wij zijn in suiker makend de industrie en wij gebruiken shizamerk 3/2 grootte en 4/3 pomp van de grootte rubbervoering, en dit is onze eerste keer om deze vriendelijke pomp te gebruiken om onze suikerdunne modder over te brengen, en toont goede prestaties en duurzaam gebruik. goed!!

—— Mandy

Ik ben online Chatten Nu

Shijiazhuang Shiza Pump Industry Co.,Ltd.

1 2 3 4
Shijiazhuang Shiza Pump Industry Co.,Ltd. Shijiazhuang Shiza Pump Industry Co.,Ltd. Shijiazhuang Shiza Pump Industry Co.,Ltd. Shijiazhuang Shiza Pump Industry Co.,Ltd.
Gebeëindigde pompen Onze Fabriek machinale werkplaats laboratorium

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : SHIZA-POMP
Aantal werknemers : 200~220
Jaarlijkse omzet : 300000-360000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 70% - 80%
Company slogan:: Quality First, Reputation First, Honesty, Customer First.

De Industrieco. van Shijiazhuangshizapump, Ltd dat in 2008 wordt opgericht, is een professionele industriële pompfabrikant belast met het onderzoeken van dunne modderpomp, slijtage en corrosiebestendige materialen en OEM verwerking.

 

Shijiazhuang Shiza Pump Industry Co.,Ltd.

 

De Shizapumpgroep behandelt meer dan 40000 vierkante meters, is het geregistreerde kapitaal 18 miljoen yuan. In de loop van de jaren met sterke sterkte en people-oriented concept, absorberen wij een groot aantal het beheer van uitstekende kwaliteit en technische talenten. Het bestaande personeel is meer dan 220 mensen, van wie 30% technici zijn.

 

Shijiazhuang Shiza Pump Industry Co.,Ltd.

 

Ons productiegebied behandelt een gebied van 24000 vierkante meters, is de totale productiecapaciteit van een jaarlijkse output 10000 eenheden (reeksen), en de jaarlijkse output van allerlei de hoge afgietsels van de chromiumlegering is 2000 ton. Het productiegebied is dat in vijf districten één gebied en twee centra wordt verdeeld, namelijk smeedt vormafgietsel, thermische behandeling die, boete, lassen en assemblagedeklaag van vijf productiegebieden het machinaal bewerkt; gebeëindigde vervangstukken; kwaliteitsanalyse en waterexperiment. Het belangrijkste materiaal van producten: A05, A49, A33, A51 en ander hoog chromium wit gietijzer.

 

Shijiazhuang Shiza Pump Industry Co.,Ltd.

 

De Industrieco. van Shijiazhuangshizapump, Ltd voert volledig het ISO9001-beheersysteem uit en neemt het proces van inspectie waar. De kwaliteitscontroleverslagen zijn beschikbaar in alle productieprocessen. De professionele instrumenten omvatten spectrometer, metallographic analysator, gebrekdetector, mechanische testmachine (spanning, effect, hardheid), magnetische debietmeter, drukmaat, ampèremeter, trillingsmeter, lawaaimeter, hydraulische experimentele kromme van professionele software. De perfecte opsporing waarborgt de kwaliteit van materiaal om te verzekeren die elk pompt en de delen stemmen volledig met de vereisten overeen.

 

Shijiazhuang Shiza Pump Industry Co.,Ltd.

 

De Industrieco. van Shijiazhuangshizapump, Ltd heeft al binnenlandse markt in China meer dan 30 provincies en gemeente uitgespreid. Ook met succes is gebruikt in 20 landen in globaal. Het eerste lijnpersoneel heeft beroepservaring om de dienst voor klanten te verlenen.

 

Shijiazhuang Shiza Pump Industry Co.,Ltd.

 

Contactgegevens
Shijiazhuang Shiza Pump Industry Co.,Ltd.

Tel.: 86-- 031180809622

Fax: 86--031168050656

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)