Kwaliteit eerst, Reputatie eerst, Eerlijkheid, Klant eerst.

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Productenmestpomp delen

De Drijvende kracht van de de Techniekpomp van 400DT-A65 FGD, Goede Adhesie en Weerstand tegen het Buigen

Certificaten
Van goede kwaliteit  dunne modderpomp voor verkoop
Van goede kwaliteit  dunne modderpomp voor verkoop
Klantenoverzichten
Wij gebruiken dunne modderpomp en delen van dit bedrijf sinds 2009, en wij hebben zeer goede samenwerking voor hoogte - kwaliteit van producten en de uitstekende naverkoopdienst

—— Manju

Wij zijn in suiker makend de industrie en wij gebruiken shizamerk 3/2 grootte en 4/3 pomp van de grootte rubbervoering, en dit is onze eerste keer om deze vriendelijke pomp te gebruiken om onze suikerdunne modder over te brengen, en toont goede prestaties en duurzaam gebruik. goed!!

—— Mandy

Ik ben online Chatten Nu

De Drijvende kracht van de de Techniekpomp van 400DT-A65 FGD, Goede Adhesie en Weerstand tegen het Buigen

China De Drijvende kracht van de de Techniekpomp van 400DT-A65 FGD, Goede Adhesie en Weerstand tegen het Buigen leverancier

Grote Afbeelding :  De Drijvende kracht van de de Techniekpomp van 400DT-A65 FGD, Goede Adhesie en Weerstand tegen het Buigen

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: SHIZA
Certificering: ISO
Modelnummer: 400DT-A65

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: based on quantity
Verpakking Details: Houten kist
Levertijd: 15 dagen
Levering vermogen: 500sets maandelijks
Gedetailleerde productomschrijving
Beschrijving: Waaier Materiaal: A05/A49
MOQ: 1 set kleur: rood
Gebruik: FGD-Ingenieurspomp Functie: Vervangbaar
Hoog licht:

industriële pompdelen

,

centrifugaalpompvervangstukken

De Drijvende kracht van de de Techniekpomp van 400DT-A65 FGD, Goede Adhesie en Weerstand tegen het Buigen

Drijvende kracht voor 400DT-A65
- vertel me de standaardcode geen .we kan citeren u onmiddellijk van de prijs vaststelt.

De drijvende kracht wordt gemaakt van A49/A05 of duplexroestvrij staal met goede slijtageweerstand en zure weerstand.


Het rookgas bevat heel wat stof, en onder de actie van corrosief middel, kan de daadwerkelijke situatie van slijtage duidelijker zijn. 400DT - A65-de drijvende kracht heeft corrosieweerstand en slijtageweerstand, en de levensduur is langer.

Voordeel

1, heeft een bepaalde buigende weerstand
2, hebben een goede adhesie
3. Voldoe aan de anticorrosieve vereisten in de complexe chemische omstandigheden

De methode van de drijvende krachtreparatie

1, de reparatiemethode van de koperdraad

Voor speldeprik-vormige cavitatie, zolang de gaten niet worden verbonden met een stuk, kan de speldeprik met een koperdraad worden geslagen, en de troffel kan aan vlek worden gebruikt. Vóór verwerking, zou de oppervlakte van het blad met roest en vuil moeten worden schoongemaakt, dan zou de zuurstof in de poriën met de zuurstof-acetyleen vlam moeten worden weggeblazen, en dan wordt de aangewezen dikte van de koperdraad gevuld in het gat, en het koper wordt onttrokken met een gerichte hamer. De draad wordt gedrukt en in het gat gedrukt en met een dossier afgevlakt.

2, de reparatiemethode van het gaslassen

De drijvende kracht wordt geplaatst op een houtskoolbrand en aan 400-500 ° C. verwarmd. Het tin wordt gehangen bij de herstelde verbinding, en dan wordt de messingsgloeidraad gesmolten in de groef of gat dat met een zuurstof-acetyleen vlam het moet worden hersteld. Na het lassen, wordt de houtskoolbrand verwijderd, en het asbest wordt verwijderd. De raad is omvat met isolatie om de bladen toe te staan langzaam koelen vermijden barstend. Na lassen, wordt het boorgereedschap gebruikt om het machinaal bewerken volgens de originele contour te beëindigen.

3, de methode van de epoxyharsreparatie

Volgens de de het mengen zich verhouding en orde, neem goed passend bedrag van epoxyhars, ethylenediamine, dibutyl phthalate en aceton in een glaswerk en een mengeling. Besteed aandacht aan de viscositeit van de kleefstof wanneer zich het mengen, en voeg de hoeveelheid aceton in een passend bedrag toe. De voorbereide epoxyhars wordt uitgeput binnen 20-30 minuten. Gebruik een wolborstel om de epoxyhars op te nemen, borstel de oppervlakte van het blad met de blaren en de poriën. Wanneer het borstelen, gebruik een scherpe kegel om de blaren en de bellen in het midden van de poriën uit zacht te drukken. Ben zoveel mogelijk van toepassing en schaaf zacht met een schraper. echt. Nadat de epoxyhars 1-2 uren wordt genezen, borstel het opnieuw voor 2 tot 3 keer. Wanneer het toepassen van de borstel eens, ben zeker om de oppervlakte van het blad vlot en vlot te maken. Nadat het schilderen wordt gebeëindigd, wordt de drijvende kracht geplaatst in een milieu van 20-30 ° C en een vrij lage relatieve vochtigheid, en 48 uren langzaam gehandhaafd. Nadat de epoxyhars volledig wordt genezen, worden de contour van de drijvende kracht en het uitsteeksel op de oppervlaktelaag in orde gemaakt met een dossier of een schuurmachine.

4, de versnelde methode van de staalreparatie

Het snel-gevormde staal is een cement-als zelfklevende reparatieagent alvorens te genezen. Het heeft hardheid met hoge weerstand, hoge, geen inkrimping en geen roest na het genezen. Het is geschikt om poriën, barsten, blaren, enz. in staal, ijzer en andere metaalmaterialen te vullen. Hersteld met een sterk effect plakkend. Alvorens te herstellen, maak de ruwe roest en het vuil rond het herstelde gebied schoon en ruw het. Het colloïde in de plastic buis van het snelformulierstaal wordt genomen, en de materialen van de twee verschillende kleuren van de kern en de buitenhuid van het gel worden snel en volledig gebroken in één kleur (ongeveer 1 tot 2 min) om hittegeneratie en zachtheid te bereiken. Alvorens het colloïdale staalcolloïde moet worden hard gemaakt, wordt het stevig aangehangen de het herstellen plaats, en met kracht (hand of hulpmiddel) veelvoudige tijden tijdens het verhardingsprocédé van het colloïde samengeperst om de adhesie van de kleefstof aan het blad te verbeteren. Nadat het smeltbare staal wordt verhard, wordt het afgevlakt met een dossier.

5, opduikende reparatiemethode

Alvorens op te duiken, maal het cavitatiedeel met een molen, en maak de oppervlakte van de roest en het puin schoon tot het heldere metaallichaam wordt blootgesteld, zodat de opduikende laag en het blad steviger worden gecombineerd. Na het schoonmaken, wordt de drijvende kracht geplaatst in een houtskoolbrand voor het voorverwarmen. Gebruik dezelfde elektrode of de roestvrij staalelektrode die het bladmateriaal, zonder schil, schade, droog houdt, verwijdert vochtigheid, om luchtgaten in de las te vermijden. Wanneer het opduiken, is het noodzakelijk om retourlassen goed te keuren, of het gelaagde dwars-lassen kan worden goedgekeurd, en de hoeveelheid lassen zou moeten zijn minder bij elke keer om het blad te verhinderen wordt geconcentreerd door hitte en spanningsmisvorming te veroorzaken. Na reparatielassen, wordt het blad in orde gemaakt met een schuurmachine. De herstelde drijvende kracht moet aan een statische saldotest worden onderworpen. om de drijvende kracht te roteren bij een hoge snelheid te verhinderen, wordt de middelpuntvliedende kracht geproduceerd wegens de onevenwichtigheid van het extra gewicht om de waterpomp te veroorzaken om te trillen.


Structuur van dunne modderpomp

Nr. Naam Materiaal
1 Drijvende kracht Legering hoog-Chrome
Natuurrubber
2 Voluteomhulsel Legering hoog-Chrome
3 Voorvoeringsplaat Legering hoog-Chrome
Natuurrubber
4 Achtervoeringsplaat Legering hoog-Chrome
Natuurrubber
5 Voering Legering hoog-Chrome
6 Verdrijver Legering hoog-Chrome
7 Schachtkoker 3Cr13
8 Water-verbinding ring Legering hoog-Chrome
9 Schacht 45#steel het doven en het hoge temprature aanmaken
10 Lagerhuisvesting Grijs Ijzer
11 Verdrijverring Legering hoog-Chrome
Natuurrubber
12 Vooromhulsel Grijs ijzer of Knoestig gietijzer
13 Achteromhulsel Grijs ijzer of Knoestig gietijzer
14 Basis Grijs Ijzer
15 Steun Qt500-7De Drijvende kracht van de de Techniekpomp van 400DT-A65 FGD, Goede Adhesie en Weerstand tegen het Buigen
De Drijvende kracht van de de Techniekpomp van 400DT-A65 FGD, Goede Adhesie en Weerstand tegen het Buigen

Contactgegevens
Shijiazhuang Shiza Pump Industry Co.,Ltd.

Tel.: 86-- 031180809622

Fax: 86--031168050656

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)