Kwaliteit eerst, Reputatie eerst, Eerlijkheid, Klant eerst.

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Productenmestpomp delen

400DT - A65-van de Vervangingsdelen van de Techniekpomp Drijvende kracht van het Chromiumlegeringen de Hoge

Certificaten
Van goede kwaliteit  dunne modderpomp voor verkoop
Van goede kwaliteit  dunne modderpomp voor verkoop
Klantenoverzichten
Wij gebruiken dunne modderpomp en delen van dit bedrijf sinds 2009, en wij hebben zeer goede samenwerking voor hoogte - kwaliteit van producten en de uitstekende naverkoopdienst

—— Manju

Wij zijn in suiker makend de industrie en wij gebruiken shizamerk 3/2 grootte en 4/3 pomp van de grootte rubbervoering, en dit is onze eerste keer om deze vriendelijke pomp te gebruiken om onze suikerdunne modder over te brengen, en toont goede prestaties en duurzaam gebruik. goed!!

—— Mandy

Ik ben online Chatten Nu

400DT - A65-van de Vervangingsdelen van de Techniekpomp Drijvende kracht van het Chromiumlegeringen de Hoge

China 400DT - A65-van de Vervangingsdelen van de Techniekpomp Drijvende kracht van het Chromiumlegeringen de Hoge leverancier
400DT - A65-van de Vervangingsdelen van de Techniekpomp Drijvende kracht van het Chromiumlegeringen de Hoge leverancier 400DT - A65-van de Vervangingsdelen van de Techniekpomp Drijvende kracht van het Chromiumlegeringen de Hoge leverancier 400DT - A65-van de Vervangingsdelen van de Techniekpomp Drijvende kracht van het Chromiumlegeringen de Hoge leverancier

Grote Afbeelding :  400DT - A65-van de Vervangingsdelen van de Techniekpomp Drijvende kracht van het Chromiumlegeringen de Hoge

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: SHIZA
Certificering: ISO
Modelnummer: 400DT-A65 drijvende kracht

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: based on quantity
Verpakking Details: Houten kist
Levertijd: 15 dagen
Levering vermogen: 200sets maandelijks
Gedetailleerde productomschrijving
Beschrijving: Waaier Materiaal: A05 materiaal
naam: DT Pompvervangstukken MOQ: 1 set
Origineel: China
Hoog licht:

industriële pompdelen

,

de vervangstukken van de dunne modderpomp

400DT-A65 van de Vervangingsdelen van de techniekpomp Drijvende kracht van het Chromiumlegeringen de Hoge

400DT-A65 is een ontzwavelingspomp. De ontzwavelingspomp is een pomp met corrosieweerstand en voor het vervoeren van corrosieve vloeistoffen hoofdzakelijk gebruikt. Het is een soort pomp dat zeer vaak in de industrie van het ontzwavelingsmateriaal in de algemene materiaalpomp wordt gebruikt.
De ontzwavelingspomp is een belangrijk materiaal in de industrie van het ontzwavelingsmateriaal. Het is van grote hulp om de emissie van te verminderen

zwaveldioxyde. De de zuigingsdekking is van de ontzwavelingspomp wijd ontwikkeld en toegepast.

De drijvende kracht van 400DT-A65 keurt hoge chromium slijtvaste legering Cr30 goed, die uitstekende van de corrosieweerstand en schuring weerstand en lange levensduur heeft.

De drijvende krachtinleiding van de dunne modderpomp:


De drijvende kracht van de dunne modderpomp verwijst naar een wiel met een bewegend blad, en verwijst ook naar een algemene voorwaarde voor een daarop opgezette schijf en een roterend blad. De drijvende kracht is een belangrijk onderdeel van de dunne modderpomp en is een roterend lichaam met bladen dat energie naar de vloeistof overbrengt. Het is samengesteld uit een aantal gebogen bladen.

Classificatie en functie van de drijvende kracht van de dunne modderpomp:


1. De drijvende kracht van de dunne modderpomp heeft de volgende vormen volgens de mechanische structuur: gesloten, semi-gesloten, open.
(1) gesloten drijvende kracht
Het bestaat uit een blad en een voor en achterdekking. De gesloten drijvende kracht is efficiënter en moeilijker te vervaardigen, en in centrifugaalpompen het meest meestal gebruikt. Het is geschikt om schoon water zonder deeltjes, zoals schoon water en oplossing te vervoeren.
(2) semi-gesloten drijvende kracht
De semi-gesloten drijvende kracht is geschikt om materialen te vervoeren die gemakkelijk worden gestort of lichtjes gekorreld, en zijn efficiency is lager dan dat van een gesloten drijvende kracht.
(3) open drijvende kracht
Een drijvende kracht met slechts een blad en geen volledige dekking wordt genoemd een open drijvende kracht. De open drijvende kracht is geschikt om materialen te vervoeren die een hoop van opgeschorte kwestie bevatten, en de efficiency is laag, en de druk van de te leveren vloeistof is niet hoog.

2, volgens zijn vloeibare absorptiemethode kunnen in enige zuiging en dubbele zuiging worden verdeeld.
(1) het enige zuigingstype is eenvoudig in structuur, en de vloeistof wordt slechts geïnhaleerd van één kant;
(2) de dubbele zuigingsstructuur is ingewikkelder, en de vloeistof wordt geïnhaleerd van beide kanten, en heeft een grote vloeibare absorptiecapaciteit.


3. Volgens de vorm van het blad, is het verdeeld in het achter-krommingsblad, het radiale blad en het voor-krommingsblad. Omdat het achter-krommingsblad hogere statische drukenergie kan verkrijgen, keurt de dunne modderpomp meestal het achter-krommingsblad goed.


4. De drijvende kracht van de dunne modderpomp is het deel van het gedaane werk wanneer de dunne modderpomp, werkt en energie door omwenteling overbrengt.


5. In het ontwerp van de dunne modderpomp, kan de diameter van de drijvende kracht van de dunne modderpomp worden gesneden om de juiste stroom en de lift te bereiken.


6. De drijvende kracht van de dunne modderpomp is de component van de de te sterke intensiteitcomponent van de dunne modderpomp en is de snelste versleten component.


- vertel me de standaardcode geen .we kan citeren u onmiddellijk van de prijs vaststelt.

De rol van de centrifugaalpompdrijvende kracht: De mechanische energie van eerste - de verhuizer wordt direct overgebracht aan de vloeistof om de statische druk en de kinetische energie van de vloeistof te verhogen om de statische drukenergie hoofdzakelijk te verhogen. De drijvende kracht heeft open, semi-gesloten en gesloten drie open drijvende kracht zonder dekking aan beide kanten van het blad. Het is gemakkelijk te vervaardigen en gemakkelijk schoon te maken. Het is geschikt om materialen te vervoeren die een hoop opgeschorte vaste lichamen bevatten. De efficiency is laag en de vloeibare druk wordt niet geleverd. Hoog; de semi-gesloten drijvende kracht heeft geen dekking aan de zuigingskant en een dekking aan de andere kant, geschikt om materialen te vervoeren die gemakkelijk zijn om deeltjes te storten of te bevatten, en de efficiency is ook laag; de gesloten drijvende kracht heeft aan beide kanten van de drijvende kracht Voor en achterdekking, hoog rendement.


Structuur van dunne modderpomp

Nr. Naam Materiaal
1 Drijvende kracht Legering hoog-Chrome
Natuurrubber
2 Voluteomhulsel Legering hoog-Chrome
3 Voorvoeringsplaat Legering hoog-Chrome
Natuurrubber
4 Achtervoeringsplaat Legering hoog-Chrome
Natuurrubber
5 Voering Legering hoog-Chrome
6 Verdrijver Legering hoog-Chrome
7 Schachtkoker 3Cr13
8 Water-verbinding ring Legering hoog-Chrome
9 Schacht 45#steel het doven en het hoge temprature aanmaken
10 Lagerhuisvesting Grijs Ijzer
11 Verdrijverring Legering hoog-Chrome
Natuurrubber
12 Vooromhulsel Grijs ijzer of Knoestig gietijzer
13 Achteromhulsel Grijs ijzer of Knoestig gietijzer
14 Basis Grijs Ijzer
15 Steun Qt500-7
400DT - A65-van de Vervangingsdelen van de Techniekpomp Drijvende kracht van het Chromiumlegeringen de Hoge

Contactgegevens
Shijiazhuang Shiza Pump Industry Co.,Ltd.

Tel.: 86-- 031180809622

Fax: 86--031168050656

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)